Girl Crush

Publicerad 2016-02-19 07:14:00 i Music,

Priserna haglar över Little Big Towns senaste singel Girl Crush, den vann bästa countrylåt på både Grammygalan och CMA. Men den anses också kontroversiell och flera countrystationer vägrar spela den eftersom vissa känsliga lyssnare blivit stötta och missuppfattat  låten att handla om kärlek mellan två tjejer och inte om tjejens avundsjuka på exets nya flickvän som den egentligen handlar om. LBT har funnits sen 1987 och är populärare än nånsin nu. Girl Crush är skriven av Nashvilles just nu hetaste låtskrivare, tre tjejer som tillsammans kallar sig för Love Junkies och har mängder med superhits i bagaget. Lori McKenna, Liz Rose och Hillary Lindsey. Tjejerna från LBT hade bestämt träff med Love Junkies, satt där och fikade och fick höra den rykande färska låten som skrivits bara någon timme tidigare och föll pladask. Den låten måste vi ha! Skivbolaget var inte lika säkra på låten men efter att bandet testat den live några gånger så insåg dom att  "It was the song that all the fans were tweeting about and talking about at the shows. We think it's one of the most brilliantly crafted songs we've ever heard. It's a genius lyric, such a brilliantly written song about jealousy. Why would we not cut this?"
Liz Rose, tjejen i mitten är låtskrivardrottningen nr 1 i stan. Alla verkar känna henne och hon har haft mängder med superhits med låtar hon skrivit ihop med bla Taylor Swift.  Liz kommer från Texas och alla som pratar om henne får glitter i ögonen så hon verkar vara jättecharmig. Jill Johnson och hon är goda vänner och skriver ihop ibland. Hon skriver flera låtar i veckan men spelar inget instrument. Vi svängde förbi hennes inredningsbutik Castilleja (som ligger i nybyggda området Edgehill) är vi var i Nashville senast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv