Mysigaste möjliga sommarkväll

 Vissa kvällar är mer magiska än andra!  Kvällen på Hotel Stelor var en sån. Solen sken, det serverades helgrillad lamm i trädgården, countrybandet Sons of Bourbon spelade och vi satt ute till långt efter att solen gått ner. Helt fantastiskt vackert och såå mysigt!! Och med bästa möjliga sällskap. Lucky me!
 Vilken tur att det var buffe så jag fick klämma i mig så många bitar saffranspannkaka jag orkade!

Vi åkte till Gotland!

Vi tog flyget till Gotland en långhelg i augusti. Underbara vackra stad en timmes flygresa bort!
Kardemummabullar på Rute Stenugnsbageri .
Jag har haft karga Bungenäs på min lista hur länge som helst. Väl värt en omväg, riktigt fräckt område! Men jag kan tänka mig att det är ganska kusligt om man är där ensam. Det tog en liten stund att cykla från parkeringen till restaurangen.  Ibland kör dom konserter i Kalkladan men vi fick nöja oss med en god middag denna gången.
Fika måste man ju göra lite hela tiden, tex på Leva Kungslador.
 Och loppisfynda
O kolla vem vi hamnade bredvid på flyget! Självaste Gabriel Kelley från Nashville fick dela rad 13 med oss.

Honky Tonk & Skägg & Two Step

En av dom helt klart roligaste kvällarna i år var jubileumsfesten för en countryklubb mitt ute i småländska ingenstans. Där hade min favvis JP Harris från Nashville sin enda Sverigespelning i år så vi åkte dit ett gäng musiclovers. Det visade sig att bandet bodde i rummet bredvid vårt på hotellet så vi började snacka och hängde med dom hela kvällen. JP och hans tjej Melody var grymma på att dansa two step och hon visade oss lite moves under kvällen när bandet spelade. Hur roligt som helst!
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv