Träningsvärk i ståpälsen!

Aaahhh!!! Vilken konsert vi fick se i söndags kväll på Spektrum i Oslo!!! Dixie Chicks är tillbaka och var på bästa möjliga humör. En helt fantastisk scenshow både överväldigande rockig och avskalat bluegrassig. Massa energi och den ena favoritlåten efter den andra. En stund höll ståpälsen på att lossna från armen, helt galet. Deras tribute till Prince med låten Nothing Compares to you fick nästan taket att lyfta! Förresten kan jag inte riktigt greppa att trummisen på mannens kommande skiva har turnerat med Dixie Chicks också. Japp, jag är starstruck!

20 hr i Oslo

Jag älskar minisemestrar som ni vet. Den här helgen blev det en sväng till Oslo. Har varit där för nästan 10år sen, då besökte vi vikingamuseum och åkte ända upp till Holmenkollen. Men nu utforskade vi stan istället. Nya favoritområdet är bohemiska Grünerløkka, en bit bort från turistiga huvudgatan Karl Johann. Snygga amerikanska dinern The Nighthawk Diner  blandade jättegoda bourbondrinkar.
Men såklart promenerade vi runt på Aker Brygge och över till lilla ön Tjuvholmen där Stordalens nya lyxhotell The Thief ligger också. Hade tänkt ta en drink där men baren öppnade först på kvällen så vi fick sola istället.
 Så läckra områden man hittar, en härlig blandning mellan gamla slitna och rykande färska byggnader.
 
Man blir törstig av att sightseea så vi fick rosepaus på konsertstället Parkteatret .
 Det vimlade av mysiga cafe på Thorvald Meyers gate, vi smet in på Bistro Brocante Åker gärna hit igen!

Sometimes it snows in April

Grannarna klippte gräset, det grillades lite här och där men när vi rullade upp rullgardninen nästa dag var det helt plötsligt vinter igen. Kan inte låta bli att tänka på Prince och hans låt "Sometimes it snows in April" och hittade en härlig bilden på tre snubbar som partar nån annanstans nu.  RIP.
 
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv