Bling is the thing!

Jag har tränat som tusan hela sommaren inför tävlingen. Så kom den till slut och vi fick en helt fantastisk dag! Tävlingsblusen glittrade i solen och Remedy skötte sig exemplariskt i alla tre klasserna vi ställde upp i. Jag var så glad och stolt över min fina häst att jag inte kunde sluta le!

Allrounder Summer Show

Hutlöst tidigt skuttade vi upp i lördags och med hatten i högsta hugg hjälpte vi till att dra igång LB Westerns Allrounder Summer show dvs sommarens sista westerntävling. Jag satt i sekretariatet och mannen höll koll på parkeringen och gaten till ridhuset. Han fick tävlat en Trailklass också,  där man öppnar grind, rider över en bro och rider en hinderbana över  bommar och runt konor.

Mitt i september

Vilken vacker septemberhelg! Hästarna är fortfarande ute på natten, vi har varit hemma och grejat och samlat energi. Mannen fixade minikräftskiva och jag pysslade i trädgården och hårdtränade hästen.
Det var skördefest i byn, med pumpatävling och auktion där vi fyndade dalahästar och tuppar.
Nu är det äppeldags i trädgården så helgen avslutades med äppelpaj och champage. 
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv