Bob, Dwight, Doug och en skjorta

Publicerad 2014-07-29 23:47:00 i Music,

Trädgårn har de senaste två veckorna fixat hit både Bob Dylan och Dwight Yoakham. Jag har aldrig sett Bob innan och det var bättre än jag hoppats, sommarkonsert utomhus med en Bob i toppform. Dwight var här igår, det var vansinnigt hett när han spelade inomhus. Grabbarna i bandet var snygga i glittiga kavajer men ljudet var ingen höjdare däremot. Doug Seegers, den hemlöse killen från Jills Veranda var förband.
Vi träffade några kompisar där och när R skulle handla en platta och få den signad av Seegers snackade de lite grann och Seegers blev så förtjust i Rs skjorta att det slutade med att R drog av sig skjortan och gav den till Seegers. R fick en T-shirt och ett löfte att Doug skulle ha skjortan på sig när han spelar på Slussen om några veckor. Allvarligt talat! Händer verkligen sånt här på riktigt?!  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv