Bienvenuti Jamies Italian

Till hösten 2014 öppnar Jamie Oliver sin första restaurang i Sverige, närmare bestämt i entreplan på Scandic Anglais vid Stureplan. Där har vi bott ganska ofta. Pasta + Jamie Oliver+ Stockholm - perfekt kombo, jag blir hungrig redan nu.
 
Bild från en fantastisk middag i New York
 

Grammy

Inatt hölls 56:e Grammy Awards i USA. Daft Punk och Lorde blev årets största vinnare.
 
Kacey Musgraves fick en Grammy för bästa countrylåt med "Merry go Round" (som hon skrivit ihop med bla Shane McAnally) och dessutom Grammy för bästa countryalbum "Same trailer different park".  Jag tycker att alla låtar har grymma texter. Vi såg henne på Nalen i Stockholm i höstas och det var en fantastiskt bra konsert. Vi snackade med henne lite efteråt så man kan ju säga och hon och jag är ganska bra kompisar tycker jag nog.
 
Denna bild tog jag på Nalenkonserten
 
 & denna också
 
Nedan bild från Grammyframträdandet av "Follow Your Arrow"  har jag lånat från Kacey M. Älskar bootsen!
 
The Civill wars vann Grammy för bästa duo performance med  "From this valley". Den har jag helt missat och måste genast kolla upp!
 
Bästa country solo performance gick till Darius Ruckers "Wagon wheel". Honom såg vi 2011 på Lisebergshallen.
 

Pelikan på årets fattigaste dag

 
Struntade i att det var årets fattigaste dag i torsdags och gick ut på stan med några tjejkompisar och åt middag på The Pelican. Vi hade nästan stället helt för oss själva - lyxigt! Jätteläcker inredning med puderrosa bar och zebra / kamouflagemönstrade soffor. 
 
 
Jag åt The F***ing Duck Beijing style, men supertunna pannkakor och hoisin sås. Helt otroligt gott!
Till förrätt testade jag dessutom ceviche med tonfisk, vattenmelon,lime och chili och efterrätt Pelicanens egna tryffel med smak av salt och karamell. 
Jättekul att gå utanför sin comfortzone och testa helt nya smaker!
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv