The Pink Pistol

The Pink Pistol - ett coolt namn på en cool butik. Den ligger i den lilla hålan TIshomingo i Oklahoma. Bara namnet behöver man ju säga fler gånger alltså.. Tishomingo.. Där finns i stort sett ingenting, förutom Miranda Lamberts lilla inredningsaffär som hjälpt till att få igång stan genom att dra dit fans från hela landet. Vi hade det som ett av stoppen på vår roadtrip. Den kändes så nyöppnad att det fortfarande luktade målarfärg. 
Nyligen öppnade hon dessutom en butik till, i sin hemstad Lindale i Texas. Där är tanken att de även ska köra lite livemusik på baksidan samt sälja boots från hennes nystartade skomärke. Många järn i elden den bruden!
 
 
 
 
 

Kändisvin #3 x 3

AC/DC, Carl Jan Granquist och hiphopPetter har kanske inte supermycket gemensamt vid första anblicken, förutom att deras viner står på min köksbänk och är riktigt goda alla tre!  AC/DCs klassiska rödtjut, Carl Jans vita Bordeau och Petters prosecco är tre nya favoriter som jag helt klart kommer handla igen!  
 

Lilla C och Tårtan

Lilla C,13 år, ville komma och hänga med oss en dag för att se hur vi lever vårt liv. Så himla söt! Hon hjälpte oss med allt från att rensa ogräs till att laga kalasmiddag till mannen. Hon ställde en massa frågor om stort och smått som vi försökte besvara på bästa sätt. Cool brud!  
C och mannen bakade key lime pie som serverades som födelsedagstårta på kvällen. 
 
Jag äger en hel massa cowboyboots, har en brun häst och en röd liten stuga. Jag älskar att resa och blir lycklig av mat och pynt. Kan inte leva utan musik och jag blir inspirerad av det mesta runt omkring mig.
Detta är min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv